Sain kunnon ropetus inspiksen joten tekstiä tuli moneen paikkaan Linoleum Rosesissa, ja onnistuin jotenkin taas liittymään uuteen ropeen ^^  Siten olen katsellut tv:stä kaikenlaista mitä nyt sattuu tulemaan, tai no ihan tarkoituksella katselin Näkijää neloselta, aika pelottava semmonen kamera mikä sillä oli, onneks semmosia ei oikeesti voi olla *huokaisee helpotuksesta*

Ja huomenna puoli sukua kylään, ei morjens, mutta onneksi kummitäti tulee kans, voin puhua DH:sta sille : )) Enoa voin valmistella tulevasta hiusväristä muahahaa mitähän se siitäkin sanoo, varmaan keksii jonkun kivan lempinimen niin kuin aina kun hiukset värjään :P Ja mummot järkyttyy joten niitä pitää valmistella tulevaan koitokseen....

Yritinpä tässä siivotakkin, sen verran sain siivottua että siivosin kaikki likavaatteet matkalaukkuun, joten puoliksi jos siivottu xD Kirjat pitäs laittaa kirjahyllyyn mutta kuka jaksaa, ja ei ne ees mahdu kaikki joten miks yrittää edes, kertokaas mulle niih?

Sitten tänään päivemmällä kun kattelin, mitäs kattoinkaan niin joo Paska Reissua, niin kirjottelin samalla semmosta urpoa Remus/Tonks ficciä joka sijoittuu 1700-luvulle, saa nähdä saanko ikinä tehtyä sitä valmiiksi, tuskin ja sitten kirjotin semmosta riita dialogia, että on hauskaa, kun en osaa kirjottaa sovintoja ollenkaan riitely vaan onnistuu ... Laskin juuri että kirjotin tosta T/R 1700-luku ficin alusta kolme versiota ja mihinkään en ole tyytyväinen. Mutta mäpä olenkin niin kriittinen joskus, ehkä liiankin.

Ja tässä sitä vaan sivusilmällä katselen Teemalta Pianisti elokuvaa kun tänne raapustelen ja keskustelen samalla mesessä, ja huomasin juuri että mulla on jotain ihmetyyppien meseossiakin, joista en muista ollenkaan mistä ne on hankittu sinne ja miks ne on siellä ^^ hyvä minä.

Taas höpöttelen tänne jotain juttua yöllä, en sit aikasemmin, ja yöstä tuli mieleeni repesin tänään aaamulla kun katoin mailit ja huomasin et yks seurakunnan työntekijä vastas mulle viime yönä viittä vaille kakstoista, ei se oo kovin hauskaa mutta mun mielestä on.

Ollaan vaan ja hengaillaan.