Kauheat vieroitusoireet kun en eilen kirjoitellut, olen jo nyt aivan koukussa kirjoittamiseen vaikka aloitin sen hetki sitten vasta....

Ekalla tunnilla, oli bilsaa käsiteltiin muistamista tehtiin semmosia ihkuja testejä, ope näytti hetken ajan yhtä numerosarjaa sit se piti ulkomuistista kirjottaa ylös, ja sit ope kyseli miten muistitte sen jne. Sitten ope näytti kaksikymmentä jotain random sanaa, ja niistä piti kirjotella ylös niin monta kuin muisti samalla periaatteella kun numerojutussa, mut nää se näyttti neljä kertaa. Joka kerralla muistin muutaman enemmän, ja niin kuulemma kuuluukin tapahtua, eli siis "Kertaus on opintojen äiti".

Sitten oli opoa, käsiteltiin CV- asioita ja aloteltiin CV:n suunnittelua, ens kerralla tehdään koneella CV:t joita voidaan sit käyttää tulevaisuudessakin pohjana, joten se täytyy tehdä hyvin tai vielä paremmin kuin hyvin koska mein Opo on nipo tässä asiassa.

Ah niin ihana ruotsin valtakunnallinen, englannin luokassa enkun open valvomana, kuuntelu meni tosi hyvin mut kirjallinen osuus ei niinkään, englannin valtakunnallisessa kävi ihan samalla lailla... Ope kielsi kirjottamasta mihinkään kohtaan "Jag vet inte". Mut yhteen reagointitehtävän kohtaan sopi, joten toivottavasti ope ei rokota siitä.

Ja seuraavaksi olikin sitten Vieraillaan taidenäyttelyissä kurssi, oltiin Koskigalleriassa kattomassa jonkun äijän tussi ja lyijäri teoksia, ne oli ihan hassuja, sit niitä pystyi ostamaan sieltä jos halusi, sitten päästiin vähän etuajassa kun Hildénin museossa ens viikolla menee yliaikaa kun sinne on niin pitkä matka.

Kotiin, Hillan piti tulla meille mut se ei päässytkään, seurakunnalta oli postia koskien isoshakuja, en päässyt millekkään leirille*nyyh* olisin niin halunnut, oon odottanu sitä konfirmaatiostani asti että pääsen ja  en sit pääsekkään. Reilua.

Nährään joskus, ehkä kenties, jos ehdin.