Iskä herätti jo kymmeneltä kun tänään on Jaron synttärit *mutinaa*, mä tein sille lahjan enkä muistanu paketoida joten annoin sille suoraan sen, tykkäs paljon. Sitten makasin sohvalla, jes mitä ajan kulua siihen että olis aamupala, sit aamupalan jälkeen makasin lisää sohvalla ja katsoin Ohhoh mikä päivä ohjelmaa vai mikä onkaan, en ikinä muista noiden nimiä.

Sitten kultturelleja musiikkielämyksiä, rekkasin youtubeen ja katsoin Ismo Alangon Vittu kun Vituttaa- musa videon, ihan pirun hyvä kun se vaan roikkuu puussa ylösalaisin, ja sitten kuuntelin Kummelin Jumankauta juu nääs päivää kappaleen, aivan loistava, muistan miten kakarana jammasin sen tahtiin aina ihan fiiliksissä, missähän se Kummeli levy mahtanee olla, vois kuunnella joskus. Kyllä minä jotain ulkomaalaistakin kuuntelin, Kaoman Lambada kappaletta, niin ihana kesäinen biisi ja sen mukana on kiva tanssia. Nooh ja nyt sitten musiikki analyysit helvettiin... Huomenna tulee puoli sukua veljen synttäreille ja en oo siivonnu huonetta, no ei ne sitä halua nähdä, ovat sen verran usein jo nähneet mun huoneen siistinä varsinkin joten nyt riittää.

Huomasin aamulla että meillä on akvaariossa kahdeksan uutta neontetraa, ne on niihin vanhempiin tetroihin verrattuna todella todella pieniä.

Pitäs tehdä kaikenlaista, mutta en jaksa, dataan vaan ja kuuntelen Groove FM:iä vaikka pitäis siivota tai tehdä jotain muuta hyödyllistä, kenties auttaa äitiä kakun teossa, no sen se haluaa tehdä yksin ettei kukaan sählää vieressä, hankala kuulemma keskittyä...

Tekis mieli kattella Feeniksin Kiltaa, mutta milläs katot kun dvd on jossain muualla kuin omalla paikallaan ja en oikein tiedä missä jossain ^^ No aina voi kattella korvaavaa tuotetta eli Azkabanin vankia, jota tulee muutenkin katteltua vähän liikaa, aivan pitäs ostaa uusi versio Azkabanin vanki kirjastakin, kun rupee oleen loppuun luettu. Minkäs sille voi että Row kirjoitti kolmosen parhaiten, ja kun en halua lukea DH:takaan, ihan henkilökohtaisista syistä jotka johtuvat erään henkilön käytöksestä kirjan aikana, ja ei siitä sitten sen enempää kun pidätte varmasti mua hulluna jo nyt, mut ei she mitthään.

Kirjottelen taas joskus <3
---
13.38

Kirjottelen jo nyt, voi saakeli kävin radosimsissä pitkästä aikaa, joku idiootti turkkilainen joka haluaa  vaikuttaa sotaa vastaan on hakkeroinu sen sivuston ja nyt siel on jotain turkkia ja joku sotavideo tms. ei se paljoo saa mitää vaikutettua asiaan kun kauheet fuck fuck fuck jutut siel lopussa, katoin lähdekoodista, ja se samainen henkilö on kuulemma hakkeroinu paaaaaljon muitakin nettisivuja samaan tarkoitukseen, no saa nähdä saako rado radosimsin kuntoon vai ei, toivottavasti saa...