Voi ei, en oo ehtinyt kirjoittamaan tänne, kahden kuukauden mittanen tauko, helevetti. Nyt se peruskoulu on sitten ohi, hyvä päättötodistus ja näin, sitten kutsuukin jo amis, kun mua ei mihinkään lukioon saa kirveelläkään.

Onhan se kiva kun tämnöstä joka paikkaan säntäilyä loman kaksi ekaa viikkoa, on miittiä, shoppausta, kokousta, flyerien jakoa, töitä, hammaslääkäriä yms. ja uimassakin pitäs ehtiä käymään, no onneksi kastoin isosleirillä äitienpäivä viikonloppuna jo, oli sitten pirun kylymää vettä... hui että.

Kuinka rakastankaan Vuotis Tampere miittejä, porukka on aivan mahtavaa, ja koko tapaamiset ovat aina loistavia ja kivoja, no eilen khyl oli alku aika kankea kun porukkaa sateli eri paikoista Näsin Puistoon jonne ei meinattu ensin löytää, ja sitten kun löydettiin, yritettiin joukolla etsiä hyvää piknikki paikkaa, kyllä se sitten löytyi :)

Tuli sitä pelailtua Twisteriäkin pitkästä aikaa, ja oltiin oikein kunnolla solmussa, ei mitään lällärimeininkiä, harmi vaan kaikki ei pääseet pelaamaan kun osan piti lähteä jo niin aikaisin, kun bussit kulkee huonosti.. plaah. Ja perinteiden mukaisesti sovittiin miitin puolivälissä jo seuraavan miitin ajankohta, hassua kun Tampere on ainoa missä on kerran kuussa miitti, muissa on pari kertaa vuodessa, mutta mitäs ideaa siinä oikein on? - Nähdä vuotiskavereita pari kertaa vuodessa ja kerkee unohtaankin osan, mutta jos kerran on kivaa ja hyvä seura niin miksei pidettäis useemmin?

Jos taas sit kohta saisin tän blogituksen uudelleen vauhtiin :DD